Opas kasvattien omistajille!

puuppanen2015.png

Tee itsellesi selväksi se, mitä odotat tulevalta koiraltasi. Mieti millaiset resurssit sinulla on koiran hankkimista varten, niin taloudellisesti kuin henkisesti. Jos rotu on sinulle entuudestaan vieras, kannattaa perehtyä rotuun huolellisesti. 

Ostaessasi koiran Trucker’s kennellistä, saat ostamastasi rodusta kattavan tietopaketin tässä pentuoppaassa. Salasanan oppaaseen saat, kun varaat pennun. Näin pääset tutustumaan pentuoppaaseen jo ennen varsinaista kaupantekoa ja saat käyttöösi kaiken mahdollisen tiedon, joka voi vaikuttaa ostopäätökseesi. Saamaasi salasanaa ei saa jakaa yleisesti. Jakamalla salasanaa rikot tekijänoikeuksia vastaan. Salasana vaihdetaan kahden kuukauden välein, ja uuden salasanan saat joko Trucker´s kasvattien FB-ryhmästä tai sähköpostilla.

Kasvattamiemme koirien sekä niiden vanhempien terveystulokset löytyvät verkosta osoitteesta www.jalostus.kennelliitto.fi. Lisäksi tällä kotisivullamme kohdassa HEALTH löytyy kaikki sellainenkin tieto, joka ei näy jalostustietojärjestelmässä.

Kun haluat varata koiran meiltä, ota huomioon, että pentuja ei voi varata tekstiviestillä. Emme edes vastaa tekstiviesteihin, joissa pentuja kysellään. On tärkeää, että esittelet itsesi ja kerrot kaikista sellaisista seikoista, jotka voivat vaikuttaa kaupan syntymiseen. Meidän pitää voida myös varmistua siitä, että olet rehellinen ihminen, joka sopii pentumme omistajaksi.

Kaikilla kasvattamillamme roduilla on omia erityistarpeitaan, eivätkä kaikki pennut sovi jokaiselle. Luota tässä asiassa kasvattajan mielipiteeseen, sillä hän osaa valita parhaiten sopivan yksilön pennuista sinulle tai sanoa suoraan, jos rotu ei sovi sinulle.

Hankkimalla pennun meiltä varmistut siitä, että saat neuvoja ja apua helposti. Kannattaa valita kasvattaja, jonka kanssa tulee toimeen ja kokee yhteydenpidon helpoksi. Jos sinulle tulee tunne, ettet tule toimeen kanssamme, niin pentua ei kannata edes ajatella hankkivansa meiltä. Muita kasvattajia ja vaihtoehtoja löytyy kyllä runsaasti. Me toivomme aina yhteydenpitoa koko koiran elämän ajan ja joillekin se on ylipääsemätön rasite.

Tämä pentuopas on koottu Trucker´s koirien omistajille vuosien kokemuksella kyseisistä koirista. Nämä ohjeet sopivat vain teidän koirillenne eivätkä ole vapaasti muille jaettavissa. Jos saat nämä ohjeet muun kuin Trucker´s pennun mukana, ilmoita siitä osoitteeseen sanna@teamtruckers.info

Tässä muistilista pennun ostajalle - Heti Ry